Svømmedag

Middagen i går var bare helt super altså, må gjentas snart! Og det beste av alt var at den holdt meg mett resten av dagen :)

I dag har jeg en rolig dag på jobb, så jeg bruker litt tid på å surfe rundt på nettet. Det ligger utrolig mange bra, og mindre bra, blogger og andre nettsider som omhandler lavkarbo. Den aller beste lavkarboplassen jeg vet om på nett er lavkarbo.no der MÅ jeg innom flere ganger for dagen. Masse god hjelp å få der! Så dersom du ikke har tittet innom der enda anbefaler jeg deg å gjøre det :)

I kveld skal jeg svømme. Håper kneet mitt syns at det er greit. Jeg må gjøre NOE for å komme i litt bedre form. Aller helst skulle jeg sett at jeg kunne gå fjellturer... Men, det må jeg glemme til etter operasjonen. Så får jeg bare krysse fingrene og håpe at jeg er god nok i knærne til å traske i fjellet igjen.

Litt usikker, men tror at omleggingen av kostholdet tuller litt med blodsukkeret mitt. I dag var det fastende blodsukkeret på 8,9. Satser på at når kroppen har stabilisert seg til lavkarbokostholdet så går blodsukkeret ned igjen.

Ønsker dere en fin dag!

 

Og du, hvis du har lyst å høre en fin sang, sjekk Joe Cocker - You don't need a million dollars

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits