Nytt år og nye muligheter

Jeg syns alltid det er greit å starte det nye året med å vurdere om jeg bør gjøre endringer i livet mitt. At jeg burde gå ned i vekt har jeg visst i mange år. Men av forskjellige grunner så har det alltid gått gæli etter en stund. Men, jeg er optimistisk som alltid og tror at denne gangen skal jeg klare det!

Det siste året har også gitt meg noen opplevelser som gjør at jeg kjenner mer og mer viktigheten av å gå ned i vekt. Jeg tenker helsemessig vektnedgang og har ingen planer om å bli sylfide (tror uansett ikke at det er sjans for at jeg ender opp som det). I fjor satt jeg som mål å gå 10 mil på tur hver måned. Jeg klarte å oppfylle dette målet med 87%. Det er helt greit, jeg vet hvor jeg ikke klarte å oppnå målet. I fjor mistet jeg også mammaen min til kreft og helseaspektet ble enda viktigere for meg.

Jeg har gått på lavkarbo tidligere og jeg var veldig fornøyd med det da. Mye av grunnen til at jeg hoppet av sist var alle fordommene mot lavkarbo som kosthold. Men, nå er det litt roligere, det er andre dietter som folk henger seg opp i, så da kan jeg lavkarbe i fred :)

I disse dager har jeg det veldig travelt. Timene i døgnet strekker ikke alltid til. Så jeg kjører helt enkelt opplegg. Mye egg og bacon + kjøtt/fisk + blomkål eller salat til middag. Jeg har ikke tid til den store kokkeleringen, men gleder meg til jeg får tid igjen til det. Jeg har mange fine lavkarbo kokebøker som jeg kan benytte meg av.

Den aller første effekten av lavkarbo har allerede vist seg. Blodsukkeret har stabilisert seg veldig fint på mellom 5,5 og 6. Det er jeg veldig fornøyd med :)

Vel, det var litt skriblerier fra meg i dag. Uvisst om jeg har noen som leser her, men om du leser her: Ha en finfin dag :)

PS! Solen skinner i Bergen <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits